lørdag 9. august 2008

Dag 1 ved Polar ZooEtter 3 timers søvn bar det til Polar Zoo. Dette skiltet har vi kjørt lenge for å se! Det finnes ikke tall for hvor mange sommerfugler som svirret rundt i magene våre på dette tidspunkt- og værre skulle det bli i det vi såg valpene gjennom innhegningen.

Her viser ulvepappa Julian oss hvordan vi skal hilse på valpene. Dette er første møte de små søte!

Julian viser hardcore måten å hilsen på!!
Dette må bare oppleves!!!!!!

Dagene i Polar Zoo starter med en kopp kaffi og litt drøs. Etter dette bærer det ut til ulvevalpene . Her koser vi oss med valpene, leker litt og nyter livet generelt. Fortiden trener vi spesielt på at valpene ikke skal bite eller nappe i mennesker. Dette er noe valpene naturlig vil gjøre og er egentlig ikke noe stort problem når de er så små. Men det er veldig lurt å takle "problemet" nå før de når 50 kg. For det ville blitt et stort problem hvis de ikke lærte seg å forholde seg til mennesker på en skikkelig måte.
Kl 14.00 starter foringsrunden av rovdyrene i parken. Her får publikum se ulv, jerv, gaupe og bjørn som blir foret av personalet. I løpet av denne runden er det også lagt inn en stopp hos ulvevalpene der de forteller litt om prosjektet og ulveforeldrene setter seg med valpene slik at publikum for se dem bli håndtert.
Etter foringsrunden er mulig for publikum å komme inn til valpene. Det koster 400kr(noe som er ufattelig billig) og man sitter igjen med en opplevelse for livet. Her lærer vi publikum litt om ulver og prosjektet, og de får tilbring 30-45 min inne sammen med valpene. Her er vi inne og hjelper ulveforeldrene (Julian og Anita) med å se til at alt går skikkelig for seg.
Så bærer det ned i cafen og vi tar oss en god middag før vi setter turen opp til valpene igjen.

Hver dag får vi tilbringe flere timer inne hos valpene og vi er evig takknemlig til Polar Zoo, Runar Næss , Julian og Anita som gir oss muligheten til denne unike opplevelsen!!!!


3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Masse flotte bilder, gleder meg til fortsettelsen. Håper det gikk bra med Trofast og Tessa på turen nordover, ser ut for at de nøt en avfriskende fjelldam, hvertfall :-)

Marit sa...

dette ser spennende ut! Håper du har masse å fortelle når du kommer hjem!
her går det i ett med valper men "bare" hundevalper:)

Trofast sa...

Takker!
Tessa og Trofast koser seg her oppe - med masse av områder å springe løs på og masse spennende lukter.
Selvfølgelig har jeg masse å fortelle-- dere vil tidsnok bli leie av alt ulvepratet hehe