søndag 15. mars 2009

Vinterferie

Brødrene koser seg i sofaen dagen før avreise til hytta vår i Ulefoss, telemark.


"Hvor mange hunder er det på bildet?"

Som du kan se av bildene er det mye snø denne vinterferien. Vi måtte bare grave oss noen ganger mellom hytta og bilen o.l. Caos forsvant helt i snøen, Trofast var heldigvis lettere å få øye på med den karakteristiske høge haleføringen hans.


De elsker å sitte på den lille utkiksposten og ha kontroll over alle som går forbi. Du kan kanskje skimte ei trefjøl i forgrunnen på bildet- det er det eneste vi kunne se av det 1.20 høye tregjerdet vi laget i sommer :o)
På grunn av den høye pulversnøen er det utvidet båndtvang i telemark, derfor ble det mange turer å bånd denne ferien. Vi fikk låne sparken til farmor, så vi sparket tur med hundene - det var kjempe artig! Det gjekk som det suste og anbefales på det sterkeste.


Endelig var det fastelavenssøndag- til Troast store begeistring. Ingenting er som å få delta sammen med mor i høytidsforberedelsene.

"Jummy!"

Hver gang jeg er på hytta så prøver å få tid til en ridetur sammen med barnsdomsvenninen min Maria. Denne gangen bøy muligheten seg når to hester hadde stukket av og trengte geleiding hjemigjen. Det ble en kjempe koselig tur, glede meg allerede til vår neste ridetur.
Storkoser meg på hesteryggen.
Ferien gjekk så altfor fort, og vi ser frem til neste anledning byr seg til å ta en tur østover.

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Herlige ferieminner. Trofast med krem på nosen var veldig sjarmerende :-)