fredag 20. mars 2009

Tur med Siri

Siri var hjemme en kort tur, og da måtte vi selvfølgelig få tid til en liten tur på Hellestø. Cico måtte dessverre være igjen i Bergen, men Siri hadde besøk av en kjekk shæferblandings tispe som hadde løpetid. Så det ble masse action på guttene alikevel.


Været var ikke helt til å skrøyte av, selv Trofast var enig i det. Han søkte tilflukt under paraplyen sammen med Siri og meg :o)
Turen startet med et felles godbitsøk. En fin måte å starte turen på - alle jobbet iherdig med å fa tak i godbitene.

Her er guttene i møte med en Irsk Setter hannhund- en flott og trygg hund. Stilig å se han sitte og se ut i luften mens tre andre hilser.
Trofast gjør sitt upperste for å sjarmere besøket, men som du nedenfor ble han fort på plass. Trofast ser bare så morsom ut når han prøver å sjarmere andre hunder, enter det er tisper eller hanner setter han igang med det rareste kurtiseshowet. Selv om det ikke er alle som lar seg rive med:o)

Takk for en fin tur Siri hilsen to og firbeinte.
1 kommentar:

Siri og Cico sa...

Haha, beste bildene av Trofast som flørter med Kaisa! Skjønner ikke at hun ble så sint, hihi;) Takk for en fin tur ja, var veldig kjekt selv om det hølja ned:) og litt kjekkere når Cico-das-superstar er med!:D hehe. Gøy å se at Caos har blitt så fin=)