mandag 24. november 2008

Arne på besøk hos valpen!


Arne ble i dag med for å se på valpene og kullet. Vi ønsket hans råd i forhold til det valget vi skal ta, i tilfelle vi hadde oversett noe.

Det er stor forandring fra valpene jeg såg på fredag - og de valpene som møttes oss i dag. det kom løpende rett mot, de viser ingen tegn til redsel. Og før jeg viste ordet av det hang det en valp i hver legg mens resten hoppet og danset rundt. Valpene har blitt mye mer utadvendte og oppsøker deg mye mer intenst nå. De er bostavelig "in your face" hele tiden - herlig!

De er også blitt mye tøffere på andre situasjoner som nye lyder, bråe bevegelser osv. Dette lover bra!

Arne satt seg rett ned på gulvet og ble overfalt av en ivrig gjeng med valper. Siden de snart bare er seks uker er det litt for tidlig til å teste dem sånn skikkelig- men Arne vil kunne danne seg et bildet av kullet og se om det skulle være noen av valpene som jeg burde være obs på. Konklusjonen til Arne var at alle valpene var livlige, trygge, oppsøkende og innpåslitne. Han kunne ikke se noe negativt, det var bare positive

ting å si om kullet. Du har gjort en flott jobb, Fred!





"Er dette Caos? "

Vi holder forsatt en knapp på den minste hanvalpen. Er han ikkj skjønn med ett øre opp og ett litt på snei?!





Jeg nevte tidligere i bloggen at valpene går rundt inne i kjelleren( det er dessverre for kaldt å ha de så mye ute, men små perioder er de ute å leker litt i snøen). Bare for å gi et perspektiv på litt av arbeidet det er å ha valpekull så måFred vaske gulvet i hele kjelleren 5 ganger per dag!!!

3 kommentarer:

Helle sa...

Helledussen så nydelig! Passe gjerne på den neste uke ;)

Vardegjengen sa...

Så deilige valpene er da. Nå e det ein dag igjen å vente til Caos er i hus. Skal bli gøy dette :-)

Og ein stooor gratulasjon tl John med bestått instruktørutdannelse :-)

Aud Venke sa...

Eg venta på at det skulle kome eigen melding i bloggen om at John gjorde det bra på hundeinstruktørkurset. Men han forsvann visst litt i valpen, han. I alle fall GRATULERA John. Nå har du greidd det. Godt jobba!