søndag 19. oktober 2008

Caos er født !


Endelig er den lille gutten vår kommet til verden! Vi har ventet spent! Nelly har luffet rundt med en diger mage den siste uken, og hun skuffet oss ikke - 5 hanner og 4 tisper!! Så nå blir det liv i leiren.

Fødeselen startet natt til onsdag og var ikke ferdig før natt til fredag - 2 hele døgn. Ikke rart hun ser litt sliten ut på disse bildene. Bildene er tatt fredag. når valpene var 1 dag gamle. Vekten på valpene varierte fra 300gr til 500gr, en solid vekt med tanke på at det var 9 valper.

Hun er en flott mor som tar godt vare på valpene sine. Selv etter en lang fødsel slikker hun og dier dem som en proff. Vi gleder oss vilt til å få kommet på besøk og sett valpene.

Siden det var 5 hanner i kullet har vi mange å velge mellom, noe som er kjempe flott og gir oss gode muligheter til å plukke ut riktig hund til oss. Nøye observering av valpenes atferd vil hjelpe oss i å ta valget. Jeg har også overtalt Arne til å bli med for å se på valpene og si hvilken valp han mener passer best til oss.Så nå er det bare å vente og se frem til verdens beste julepresang!1 kommentar:

Aud Venke sa...

Så spennande! Skjønar godt at det kriblar i magen for det hadde det gjort for meg òg. Håper du kjem til å skrive ein del om korleis du trener han osv når den tida kjem. Ja, gjerne òg ka som foregår i valpekassen ;-). Eg blir litt valpesjuk eg.