søndag 15. februar 2009

Nå er jeg endelig startet på drømmen om å bli canis instruktør


I kveld fikk vi endelig beskjeden om at vi var kommet inn på 1-årig klikkertrener utdannelse ved Canis avd. Bergen. Dette er 1. året på den 2-årige intruktørutdannelsen til canis.
Utdannelsen består av 4 helger og med en hjemmeeksamen. For å få gå videre på 2. året er kvalifikasjonene :"Søkere må under modul 1 ha demonstrert gode treningsferdigheter, og bør helst ha bred erfaring fra ulike typer hundetrening. Dokumenterte resultater innen lydighet, agility, bruks, jakt eller andre aktiviteter er en fordel. Det er også en fordel om du tidligere har erfaring med instruksjonsvirksomhet, enten ovenfor hundeeiere eller fra yrkeslivet " (http://www.canis.no/gensider.php?gid=3&mid=93&s=1). Så eg har fått prestasjonsangst allerede før eg har startet på utdannelsen. Ser virkelige frem til å bli oppdatert og lære om teknikker, treningsmetoder og teori. Tror det skal bli veldig interessant og nyttig å kombinere all lærdommen fra Arne og Siddis Hundeskole sammen med denne utdannelsen som retter seg mer mot konkurranse og bruks aspektet.
Det er ikke ennå satt noen konkret oppstartsdato, men den vil starte opp sommeren/høsten 2009. Vi kan nesten ikke vente. Jeg skal delta med Caos og John skal delta som observatør uten hund.
Canis here we come! tihii:o)

3 kommentarer:

Aud Venke sa...

Så kjekt. Lukke til!

Elisabeth sa...

Gratulerer Karin, det var gode nyheter.

Marit sa...

Gratulerer så mye! Det var moro:) Lykke til!!