torsdag 19. februar 2009

Id-spor først, så en liten tur på stranden med Sander.


Her er Trofast klar til å gå ID-spor. Han minner meg sånn om når han var valp på dette bildet. Får mammen til å smelte helt :o)

Her leter Trofast etter Marina. Hun hadde for anledningen gått et spor litt på kryss og tvers, og til slutt lagt seg oppe i ei fugletitter hytte( det er en liten hytte som står et par meter oppe fra bakken og man må klatre en slags stige for å komme opp). Han gikk sporet kjempe fint, klartet opp stigen og fant Marina. Han nølte ikke en gang, gikk rett opp stigen som om han hadde gjort det 100 ganger før. Me var kjempe fornøyde, for det er første gang vi har lagt sporet opp i høyden. Trofast har blitt veldig flink til å følge lange spor på ulike underlag og vanskelighetsgrader. På grunn av mangelende figuranter har vi fokusert på det å følge spor fremfor det å velge rett spor ut i fra smelleren. Trofast var oppe i mot 100% i det å velge rett spor, nå er en del av dette glemt. Så det er her me skal legge inn energien fremover.

Etter å treningen bar det ut på en tur sammen Ingeborg og Sander på stranden. Trofast og Sander har ikke møttes siden Sander ble kastrert, så det var et spennende møte.
"Boys will be boys" med eller uten steiner.
Sander koser seg i bølgene. Det var en fin avslutning på dagen.

Ingen kommentarer: