lørdag 6. desember 2008

Det nye medlemmet ankommer!


Tidlig onsdags morgen hentet vi det lille nurket vårt. Ikke før vi hadde bært han over dørstokken så satte han i gang med å snu huset på hodet. Tessa fikk ganske tidlig nok av rabalderet Caos laget og søkte tilflukt inni buret, det er en god plass å slappe av for en gammel dame. Trofast derimot synes Caos var riktig så morsomt innslag i familien, og inspiserte han fra topp til tå. Trofast er bare verdens beste storebror som tåler alt Caos finner på - enten det er å bite ham i ørene eller å stjele maten fra matskålen hans. Trofast tar alt med en slående ro.Etter å ha utforsket hele huset og testet ut holdbarheten til alle de nye lekene sine måtte selv Caos kaste inn håndkleet. Da er pappas armkrok trygg og god å ha. John jobber kveldskift denne uken så Caos måtte være med meg på kurs. For anledningen hadde jeg hyret verdens beste barnevakt, Helle, som passe på han mens jeg tok meg av deltakerne.Første natten fikk han sove midt mellom oss i dobbelsengen. Han hadde ikke klaget noe hele
og han forsatte sin tapre innsats natten ut. Utenom episoder med biting av eiere i ansikt, neser og alt annet som stakk ut, gikk natten kjempe fint.
Caos ser virkelig ut til å være den hunden vi ønsket oss. Med masse fart og morro, han er trygg og nyskjerrig. Og sist men ikke minst - sinnsykt glad i godbiter :o) Nå ligger alt til rette for en spennende utvikling fremover.

Ingen kommentarer: