torsdag 19. november 2009

Siste helg av Canis klikkerTRENERutdannelsenDet var mye forventninger knyttet opp til denne siste helgen. På fredag klokken 19.20 skulle Caos og jeg ha eksamen i de 60 grunnferdigheten våre - dette er noe me har grudd oss til over lengre tid(John og Trofast hadde vist sine på film). Må bare si at jeg har stresset uhensiktsmessig mye i forkant av denne eksamen. Eksamen gikk egentlig ganske bra, og vi bestod med glans. Dette blei feiret med indisk sammen med Siri og gjengen ut til sene nattestimer.

Lørdag og søndag skulle i hovedsak dreie seg om baklengskjeding både av mennesker og dyr. Jeg fikk mye lærdom av å jobbe med det jeg har, i stedet for å stresse med alt som ikke er helt perfekt ennå - takk Anette og Bodil! Trofast hadde natt til lørdag pådratt seg ørebetennelse og kunne ikke delta før på søndagen(selv da tok vi det veldig rolig) - stakkar gutten vår. Baklengskjeding er noe jeg kommer til å fokusere en del på fremover, både for å øve oss på selve baklengskjedingen og for å begynne å sette litt i sammen ting vi kan.

På lørdagskvelden var vi alle invitert til Anette til en felles avsluttning med mat og drikke. Dette ble en kjempekoselig kveld, samt litt vedmodig siden den markerte slutten på denne utdannelsen. Kveldens maskott var Cassius (dobermannen til Anette) som vi begge har forelsket oss helt i!Denne utdannelsen har vært kjempe lærerik for både to- og firbeinte. Vi har blitt mye mer strukturerte og målrettede i treningen vår, samtidig som vi har lært nye og mer effektive måter å trene på. Selv om vi har hatt masse å gjøre og er helt utslitt nå, så har dette gjordt at vi har fått maksimalt ut av kurset. Instruktørene våre har vært åpne og ærlige, inspirerende og kunnskapsrike, masse takk for en flott utdanning til Anette, Bodil, Canis og alle de andre to- og firbeinte deltakerene på kurset.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Gratulerer begge to!

Dere er kjempeflinke - de flinkeste jeg vet om!

Snakkes snart :-)

Marius sa...

Gralla:-)

Marit sa...

Grattis begge to:)