lørdag 25. juli 2009

Kan aldri være for trygg!

Når Caos rundet 6 mnd kom tiden for den skjebnesvangre dagen - nemlig dagen for å kastrere han. Det var ingen tvil hos eierne og heldigvis forstår ikke hundene noe av dette selv. Argumentene for å kastrere er mange fler og sterkere i dagens samfunn enn for å beholde hundene inntakte. Det finnes ikke noe naturlig for hunder å bo så tett som de gjør uten å få formere seg og å få utløp for sine instinktive behov. Dette fører til masse frustasjon hos den enkelte hund og faren for aggresjonsproblemer mot andre hunder øker betraktelig. I tillegg til dette viser det seg at helsen til kastrerte og steriliserte hunder er bedre enn de som er inntakte. På bakgrunn av dette var det ingen tvil hos oss, det var bare å rette blikket mot land som england, USA og innrømme at det er Norge som henger etter.
Men nok om dette.... etter operasjonen måtte Caos gå med krage når me ikke var tilstede. Jeg tenkte at det kanskje kunne være
lurt å la Caos bli litt vant til kragen før vi gikk i fra han så jeg satte på han den oppblåsbare kragen(bilringen). Dette synes han var helt greit, faktisk så greit at han like så godt stappet hodet sitt oppi den andre kragen vi hadde fått hos dyrlegen og gikk rundt med begge kragene på en gang!
Her står sikkertheten i høysete hi hi :o)

1 kommentar:

Siri og Cico sa...

haha, døds bra! Typisk Caos!:D