tirsdag 30. juni 2009

Helgekurs med kullsøsken.

I pinsehelgen var det klart for helgekurs for kullsøskene til Caos, pga stort fravær( kondolanse sendes til Kent) av ulike årsaker ble det mer tid til oss andre :o) Vi startet dagen med target på hånd, stick og musematte, etter dette forsatte vi med innkalling med høy vanskelighets grad!Både Zita og Trofast er kjempe flinke på innkallingen her! Det er full fart mot eier tiltross for at de begge godt kunne tenke seg å leke med hverandre.


Videre brukte vi formiddagen på passeringstrening. Her er en flott passering- godt jobbet Marius & Zita og John & Caos!


Etter en deilig lunsj i go'været forsatte vi dagen med shaping. Dette var første gang Marius og Zita prøvde seg på frishaping- og Marius ble skikkelig sjokkert over hvor mye de fikk til. Han sa at når vi startet ville han være kjempe fornøyd med å få Zita opp på bøtta. Og du kan selv se kor langt de kom!!! Alle var kjempe flinke til tross for at det begynte å bli sent utpå dagen og virkelig varmt.John shaper Caos opp på bøtta.

Marius shaper Zita først oppå bøtta, for så å shape hu til å sitte oppi bøtta. Fra nå av er Marius og Zita bitt av frishapings dilla!!!
Her trener John på det samme, nemlig å få Caos til å sitte oppi bøttå.
Til slutt jobbet vi trikset å shape hundene til å blåse bobler med nesen under vann. Her har Zita og Marius kommet godt i gang, og i løpet av uken etter kurset hadde de hele trikset inne. Imponerende!
Takk til Marius og Zita for et kjekt kurs!!

1 kommentar:

Elisabeth sa...

Så kjekt å se at det er liv i bloggen igjen :-)

Shaping er kjempekjekt! Nå skal jeg hjem å fylle baljen med vann - hihi